Evolution Concept

Elektriciteit

 • Installatie
 • Domotica
 • Alarm
 • Photo-voltaische installatie
 • De leidingen zijn flexibele buizen reeds voorzien van de desbetreffende bekabeling voor stopcontacten, verlichting en diverse randapparaten.
 • De zekeringskasten worden voorzien van de nodige automatische zekering, het domotica-systeem is tevens hierin ondergebracht.
 • Betreft het schakelmateriaal zijn alle gangbare merken leverbaar.

Concept 05Een domoticasysteem in de woning draagt bij aan het comfort, maar ook aan een lager energieverbruik! Omdat een energiezuinige woning niet zonder domotica kan, wordt er standaard een domoticasysteem verwerkt in het techniekenconcept. We verkiezen hierbij om te werken met een centrale kenniseenheid nabij of in de elektriciteitskast. Het grote voordeel hiervan is dat u de vrijheid behoudt om uw schakelaars te kiezen naar uw smaak en merk. U bent dus niet merk of typegebonden.

Met het domoticasysteem kan u verschillende functies in uw woning automatiseren. Denk hierbij aan het aansturen van de rolluiken of screens, het zorgen voor een aanwezigheidssimulatie en veel meer. Of wat dacht u van de mogelijkheid om met 1 druk op de knop meteen de verlichting in 1 bepaalde sfeer te zetten? Met een domoticasysteem zijn de mogelijkheden eindeloos.
De extra kostprijs van een domoticasysteem is snel terugverdiend doordat u kan genieten van een verlaagd energieverbruik. Zo kan u bijvoorbeeld met 1 druk op de knop al de energieverbuikers uitschakelen en is de kans klein dat u een lamp onbedoeld laat branden, of de tv per ongeluk laat verderspelen in uw afwezigheid.

PHC schema

Benieuwd naar de mogelijkheden van een domoticasysteem in uw woning? Contacteer ons!

Voor de inbraakbeveiliging kunnen we u een compleet systeem aanbieden.

Het systeem is samengesteld uit een centrale met één of meerdere bedieningspanelen (codeslot). Als alarmingang maken we gebruik van PIR sensoren (passief-infra-rood) eventueel gekoppeld met MW (microgolf), magneetcontacten of infra-rood sluizen. De alarmmelding kan geschieden door sirenes of stil alarm via telefoon of gsm kiezer.

Het systeem kan naar wens uitgebreid worden met een rookmelding, of zelfs met een complete videobewaking.

Kortom, een totaalpakket dat instaat voor uw veiligheid!

Abusset

Installation D Dome DE kleinEen zonnepaneel of foto-voltaïsch paneel, kortweg PV-paneel is een paneel dat zonne-energie omzet in electriciteit. Hiertoe wordt een groot aantal fotovoltaïsche cellen op een paneel gemonteerd. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie.

De meeste zonnepanelen worden via een omvormer (inverter) aan het elektriciteitsnet gekoppeld.

De omvormer converteert de gelijkspanning van de zonnepanelen naar de wisselspanning van het lichtnet.

Twitter Feed

Contacteer ons

 •   Lodewijk de Raetlaan 21, 3900 Overpelt
 •   +32 (0)11 545122
 •   +32 (0)11 552535
 •   Contacteer ons
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons